Propuneri de weekend: 10-12 aprilie 2015

Au venit şi Sărbătorile Pascale! Parcă ieri era Crăciunul şi acum aşteptăm iepuraşul de Paşte… Ce am putea face în acest weekend decât să ne bucurăm de aceste sărbători împreună cu familia şi prietenii, fie că suntem în vacanţă, fie acasă?

Târguri de Paşte

Rasnov Turism Rural (146)În febra cumpărăturilor pentru a le face surprize celor dragi, putem ajunge la Târgul de Paşti din Sibiu care are loc în Piața Mare, în intervalul orar 10:00-18:00. În acest an, copiii vor fi în centrul atenţiei şi se vor bucura de atelierele creative special concepute pentru ei, ţarcul de iepuraşi şi micul parc de distracţii.

fashion-fridays-fair-targ-de-primavara-i111319În Timişoara, la Târgul de Paşte sunt amplasate 45 de căsuțe, în Piața Victoriei, unde se comercializează produse specifice perioadei pascale, ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon, iar pe platoul din fața Operei Naționale va fi amenajat un cuib cu ouă colorate. Târgul ţine până pe 16 aprilie şi cuprinde concerte de promenadă şi pop-rock.

Tot în Timişoara are loc Târgul de Primăvară Fashion Fridays Fair, în Piaţa Revoluţiei nr. 79-81, până sâmbătă inclusiv (între orele 10.00-20.00), un târg pentru iubitorii de design vestimentar, dar şi de dulciuri franţuzeşti…

Rasnov Turism Rural (149)Bucureştenii pot ajunge la Târgul de Paşte din Parcul Cişmigiu “Tradiţii şi Flori de Sărbători”, care ne ispiteşte cu sarmale ca în Maramureş, scovergi, tocaniţă ardelenească la ceaun şi îngheţată la butoi! De asemenea, se pot găsi icoane şi ceramică, bijuterii hand-made, ouă încondeiate, păpuşi, decoraţiuni şi obiecte meşteşugăreşti, miere, magiun, prăjituri, cozonaci, gogoşi şi plăcinte felurite.  Vor fi ateliere de creaţie şi concerte. Târgul ţine până pe 13 aprilie, orele 20.00.

Târguri de Paşte avem şi la Oradea, la Galeria Arcade Oradea Sud, dar şi la Oradea Plazza, în Arad, la Fortuna Arad, ce reuneşte expozanţi din România şi Ungaria ce aduc produse tradiţionale de Paşte, în Bistriţa-Năsăud, în zona pietonală din centrul municipiului.

Sărbători îmbelşugate vă doresc!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture