Peste 100 de destinații intercontinentale cu până la 40% mai ieftine cu Air France KLM în 2016

AIR FRANCE KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%. De aceste prețuri speciale vor beneficia peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

New York

În premieră pentru România, campania s-a conturat ținând cont de opțiunile de călătorie ale românilor, astfel că în lista destinațiilor cu prețurile cele mai mici, se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români, Asia și America de Nord.

Pe continentul nord – american prețurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston și Montreal.

Pentru călătorii care își doreau să ajungă în Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus în vânzare bilete începând de la 599 euro de persoana, dus-întors, incluzând o reducere de 35 – 40% față de prețul normal al biletului.

Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală, iar prețurile disponibile contribuie și ele din plin la această concluzie. Pasionații de călătorii își pot achiziționa bilete cu până la 50% discount, cu prețuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing și de la 519 euro pentru Hong Kong și Shanghai. Pentru turiștii care își doresc să exploreze unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 559 euro de persoana, dus-întors.

Tokyo

Turiștii vor putea să își rezerve destinația dorită până pe 26 Ianuarie 2016 iar călătoria va trebui efectuată până pe 26 Iunie 2016 (data întoarcerii în țară).

Amsterdam de la 139 euro, tarif disponibil tot anul pentru călătorii români

O alta veste bună pentru călători este scăderea tarifului de bază pentru călătoriile București – Amsterdam. Dacă până acum cel mai mic tarif disponibil (în afara promoțiilor) era de 159 euro de persoană, dus-întors, începând de luna aceasta tariful de bază pentru călătoriile la Amsterdam scade la 139 euro. Prețul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziționate cu minim 14 zile înainte de călătorie și este valabil pentru călătoriile de minim 3 zile sau cu o Sâmbătă inclusă.

Amsterdam

Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.rosi www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. Amsterdam , frumos oras , superb , imi este tare dor de el !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture