Oferta specială Ryanair de Ziua Naţională a României: zboruri spre Italia cu 9,99 €!

Ryanair lansează astăzi 27 Noiembrie o ofertă specială de Ziua Națioanală a României pentru toți clienții români: zboruri începând de la €9.99 / segment. Acest tarif special se aplică pentru anumite zboruri cu plecare din București pe rutele către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Eu am găsit şi mai ieftine de atât… Cu 4 Euro la Milano dus-întors ! 🙂

ry

Aceste locuri vândute la preț redus trebuie rezervate numai de pe Ryanair.com înainte de miezul nopții, Miercuri, 2 Decembrie!

 Ryanair sărbătorește Ziua Națională a României prin scoaterea la vânzare a locurilor la prețuri începând de la €9.99 pentru unele zboruri din București către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino și Bologna pentru călătorii în Ianuarie, Februarie și Martie. Aceste locuri vândute la preț promoțional pot fi rezervate până la miezul nopții, Miercuri, 2 Decembrie. Pentru a profita de ofertă și a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări,” a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive for Romania&CEE, Ryanair.

Cu astfel de promoţii la biletele de avion, cred că trebuie să ne luăm mai multe vacanţe! 🙂

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture