O nouă ediție a Conferinței Internaționale Experience Bucharest va avea loc pe 5 noiembrie 2018

Iată ca toamna aduce cu sine o nouă ediție a evenimentului Experience Bucharest, cel mai mare proiect care promovează turismul din București în domeniul social media. Conferința se va desfășura pe data de 5 noiembrie 2018 la Hotelul Raddison Blue din București. 

La conferință vor participa peste 100 de bloggeri, vloggeri și instagrammeri veniți să descopere Romania si să se conecteze cu alți creatori de conținut de top din România. Tema conferinței internaționale de călătorii este “Inspiring Succes stories of marketing tourism”.

Organizatorii #ExperienceBucharest sunt convinși că România poate fi foarte competitivă în industria turismului și că are multe argumente pentru a câștiga un rol de lider în regiune.

Invitații vor împărtăși cele mai bune practici despre implementarea campaniilor de marketing online de succes pentru a promova o destinație turistică.

Conferința se va desfășura pe doua paneluri, în care vor vorbi manageri de destinații, influențatori de călătorie internaționali și jurnaliști și autoritățile locale de top din București și Oradea. In cadrul acesteia vom afla despre branding-ul unei destinații turistice, povești de succes din cele mai importante destinații din întreaga lume și tendințele în mediile sociale.

Printre vorbitori se numără:

  • Călin Ile, Președintele Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR);
  • Flavia Voinea, Director București FM;
  • Mihai Jurcă, Președintele Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea;
  • Cezar Dumitru, blogger ImperatorTravel.ro;
  • Stephen Chrisanthus, Manager al destinației turistice Florida, USA;
  • Alex Filip, fondator Bucharest City App;
  • Tudor Maxim, Fondatorul #ExperienceBucharest și #ExperienceRomânia.

Programul complet al conferinței și lista tuturor vorbitorilor pot fi vizualizate accesând acest link, unde vă puteți înregistra pentru a participa.

Experience Bucharest este un eveniment destinat profesioniștilor în domeniul călătoriilor, specialiștilor în social media, branding și marketing, dar și pasionaților de turism și viitorul României ca destinație de călătorie.

Proiectul Experience Bucharest a câștigat locul al III-lea la eTravel Awards 2018, la categoria ‘Best Destination Campaign’.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture