O călătorie imaginară în Paris…

Motto: În mitologiile personale ale oricărui călător, real sau închipuit, Parisul ocupă un loc paradoxal. Imaginat şi descifrat, el ne bulversează sau doar ne intrigă şi pare, la prima vedere, un labirint întortocheat şi aglomerat, plin de poveşti nespuse şi turişti grăbiţi (Fundaţia Calea Victoriei)

Acum doi ani am rezervat un billet de avion cu destinația Paris€, oraș care ascunde multe povești ce infierbintă inimile îndrăgostiților și pe care îmi doream să îl vizitez de multă vreme.

Și totuși, am schimbat biletul pe Roma și nu regret niciun moment decizia luată, iar acum am ocazia unei prime incursiuni cu acest oraș fascinant printr-o călătorie imaginară propusă de Fundația Calea Victoriei, care sper să ne determine să-l alegem că destinație turistică dacă până acum nu am făcut-o.

Ne vom transpune pe străzile Parisului şi vom afla obiceiurile parizianului tipic, dar si amanunte despre personalităţile ce au marcat acest oraş (Diderot, Balzac, Baudelaire sau Toulouse-Lautrec), descoperind mitul şi clişeele sale.

Invitația la această călătorie imaginară în orașul luminilor, va avea loc la sediul fundației, în data de 25 iulie, ora 19.00, urmând ca pe data de 27 iulie să descoperim legendele Bucureştilor

Paris_old_time_by_laurentchooch

Sursă foto

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

2 Responses

  1. Bia says:

    Ah… Parisul! L-am vizitat de 2 ori până acum și mai am nevoie de alte 20 de vizite, cel puțin… Oare cat voi astepta pana la urmatoarea întâlnire cu el. Între cele două vizite au trecut 3 ani, de la ultima un an… cred ca nu a (re)venit timpul lui încă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture