MasterCard oferă călătorilor un Business Lounge pe Aeroportul Otopeni

MasterCard deschide un Business Lounge pe Aeroportul Otopeni, oferind acces gratuit posesorilor de carduri

MasterCard deschide un Business Lounge pe Aeroportul Otopeni Henri Coandă, oferind acces gratuit posesorilor de carduri MasterCardA® Premium a€“ Platinum, Worlda„¢, World Elite și Corporate.

Având o suprafața de mai bine de 350 mp, MasterCard Business Lounge poate găzdui chiar şi 80 de călători, punând la dispoziție gustări, cafea, băuturi răcoritoare și alcoolice, într-un spațiu elegant.

mastercard lounge
Prin deschiderea acestui lounge pe aeroportul din București se urmărește crearea unei experienţe de călătorie deosebite posesorilor de carduri MasterCard Premium. Prin urmare, MasterCard a mai deschis şi alte saloane similare în Praga, Budapesta și Kiev, posesorii de astfel de carduri beneficiind, de asemenea, de intrare gratuită în salonul de business al aeroportului din Viena.

Interesant este că vizitatorii acestui salon îşi pot verifica mail-urile ori naviga pe Internet,  pot crea şi modifica documente Word, Excel și Power Point, pot urmări aplicații de business,  chiar dacă nu au asupra lor laptopurile sau tabletele,  pentru că salonul este dotat cu tablete oferite de către Microsoft România.

MasterCard Lounge pune la dispoziția călătorilor:
  • un bar cu gustări și băuturi răcoritoare și alcoolice, acesta fiind aprovizionat și gestionat de Alpha Rocas
  • wi-fi gratuit pentru cei care dețin carduri MasterCard Premium

Design-ul și amenajarea salonului au fost realizate de doi arhitecți români, Marian Oprea și Iulia Trifan (122 StudioLab), ce au o experiență bogată în proiecte de amenajare de birouri.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture