Mamaia sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului printr-o “Aventură în Lumea Poveştilor”

Chiar dacă Ziua Internaţională a Copilului se sărbătoreşte pe data de 1 iunie, Asociaţia Litoral – Delta Dunării s-a gândit să marcheze acest eveniment de poveste adresat copiilor şi părinţilor, duminică, 29 mai, în Satul de Vacanţă din Mamaia.

“Aventura în Lumea Poveştilor” va fi inaugurată cu o paradă în care cei mici îşi vor întâlni personajul preferat din desene şi cărţi de poveşti, însă nu vor lipsi momentele muzicale, concursurile şi competiţiile interactive, jocurile, face painting-ul şi multe alte activităţi pentru copii dar şi pentru părinţi.

aventura povesti

Satul de Vacanţă Mamaia este locul perfect pentru a porni în aventură! Una dintre atracţiile Satului de Vacanţă este celebrul Luna Park, un parc de distracţii plin de lumini şi jocuri colorate.

Evenimentul face parte din calendarul de evenimente al sezonului estival 2016 lansat oficial de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării cu scopul promovării staţiunii Mamaia şi a Satului de Vacanţă şi menit să atragă şi să ne ofere competiţii sportive, culturale, interactive, locuri de distracţie şi multe festivaluri dacă alegm ca şi destinaţie favorită, vara aceasta, staţiunea Mamaia.

Iată care este programul evenimentului:

  • 16:00 – Parada Personajelor Disney
    CIty Park Mall – Parcul Tăbăcăriei – Sat Vacanţă (Luna Park)
  • 16:30 – 18:30 – Animaţie, Jocuri Interactive, Momente Muzicale, Face Painting şi multe alte surprize (locaţie Satul de Vacanţă Mamaia).

Eu cred că prin acest eveniment aducem Disney Land mai aproape de noi, de copiii noştri, care iubesc nespus personajele Disney, atât de îndrăgite de noi toţi.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 28 May, 2016

    […] Chiar dacă Ziua Internaţională a Copilului se sărbătoreşte pe data de 1 iunie, Asociaţia Litoral – Delta Dunării s-a gândit să marcheze acest eveniment de poveste adresat copiilor şi părinţilor, duminică, 29 mai, în Satul de Vacanţă din Mamaia. “Aventura în Lumea Poveştilor” va fi inaugurată cu o paradă în care cei mici îşi vor întâlni personajul preferat din desene şi cărţi de poveşti, însă nu vor lipsi momentele muzicale, concursurile şi competiţiile interactive, jocurile, face painting-ul şi multe alte activităţi pentru copii dar şi pentru părinţi. Mai multe amanunte in articolul dedicat evenimentului. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture