Lansarea cărților Thompson în România!

Trebuie să recunoaștem că un copil schimbă radical viața noastră, ne modifică obiceiurile, activitățile zilnice și ne fac să avem alte preocupări și să le dăm întâietate, atât în viața de zi cu zi, cât și atunci când pornim cu ei la drum.

Cărţile despre educaţia şi creşterea copiilor, despre relaţiile cu aceştia, despre comportamentul lor în colectivitate, ne ajută să îi înţelegem mai bine, să ne comportăm cu ei adecvat vârstei lor, scopul final fiind acela de a construi o relaţie părinte-copil excelentă.

coperta-Best-Friends-Worst-EnemiesAstfel, printr-un comunicat, Editura HERALD alături de partenerii săi, Otilia Mantelers și TOTUL DESPRE MAME, ne face o invitație vineri, 13 septembrie 2013, orele 18.00, în Grădina Verona, la evenimentul de lansare a două dintre cărțile psihoterapeutului Michael Thompson, ce ne vor familiariza cu cele mai importante idei ale acestuia despre viața socială a copiilor, dinamica relațiilor de prietenie și, în mod special, educația și viața emoțională a băieților. Este vorba de cărțile CRESCANDU-L PE CAIN și PRIETENI BUNI, DUȘMANI APRIGI, lansarea acestora având loc cu o săptămână înainte de vizita autorului în România.

La lansare, vor fi prezenți trainerul Otilia Mantelers, specialiști din echipa TOTUL DESPRE MAME, traducătoarele Laura Frunză și Sanda Watt, psihologul Gyorgy Gaspar, cel mai cunoscut tătic blogger din România, Dedi Grigoroiu (www.ta-su.ro) și Gabriela Deniz, editor Herald.

Organizatorii au pregătit și un moment atipic de interacţiune cu publicul: părinții pot afla pe propria piele efectele hârjoanei și a jocului ca formă de comunicare extrem de expresivă, așa că evenimentul se anunță foarte interesant!

coperta-Raising-CainCărțile sunt traduse pentru prima data în limba română și inaugurează la editura Herald o colecție deosebită dedicată creșterii conștiente a copiilor. Colecția poartă titlul “€œParentaj” și este coordonată de Otilia Mantelers, formator recunoscut la noi în țara și trainer de Playful Parenting.

Evenimentul este adresat tuturor părinților interesați să afle mai multe lucruri despre copiii lor, precum și publicului larg care își dorește să descopere mecanismele fine care ne construiesc universul încă din copilărie; vom afla motivele pentru care un tată, dar și orice părinte, în general, ar trebui să citească aceste cărți și să participe la conferință; cum pot mamele să înțeleagă mai limpede spectrul emoțional al băieților și ce stereotipuri comportamentale moștenite construiesc societatea cu bune și cu rele.

La sfârșitul evenimentului, va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri, prin care publicul este încurajat să adreseze întrebări invitaților editurii, vizavi de tematica dezbătută.

Cărțile pot fi comandate online, pe site-ul editurii Herald sau cumpărate chiar la lansare, în cadrul conferințelor Thompson și din librării.

Despre sosirea autorului în țară găsiți detalii pe site-ul oficial CONFERINȚELE MICHAEL THOMPSON ÎN ROMÂNIA.

Afis_lansare_tomphson_web

Partener de joacă: echipa de teatru Zendoo a€“ teatru pentru dezvoltarea emoțională a copiilor. Părinții sunt încurajați să își aducă și copiii la acest eveniment pentru că va exista o echipă de specialiști în joacă :).

PARTENERI MEDIA: Radio România Cultural, România Liberă, Ziarul Ring, Copilul.ro, Gratuitor.ro, Calendar Evenimente, Filme-Cărţi.ro, PrWave, UrbanKid.ro, 4Arte.ro, Bookblog.ro, Hyperliteratura.ro, Booktopia.ro, AgenţiadeCarte.ro, RegieLive.ro, Studenţie.ro, Bookuria.info, Zibo.ro, TrăieşteConştient.ro, OraşulMeu, BigCityLife.ro, Tati.ro, ÎnJoacă.ro, Melc-Codobelc.ro, PărinţiAutentici.ro, CentrulVechi.ro, Artline.ro, TotuldespreMame.ro, SR-Club of Serial Readers, AstroCafe.ro, Doctor.ro, Bookmag.ro, PoveştideCălătorie.ro

Contact: andreea.tincea@edituraherald.ro, 0743050507

Update 14 septembrie 2013, fotografii de la eveniment

IMG_0217 IMG_0218 IMG_0219 IMG_0220 IMG_0221 IMG_0222 IMG_0225 IMG_0227 IMG_0228

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. Avem o mandra gradina de care trebuie sa avem mare grija.

  1. 9 October, 2013

    […] În topul alegerilor se află şi carţile FERESTRE CĂTRE COPIII NOŞTRI de Dr. Violet Oaklander, CRESCÂNDU-L PE CAIN şi PRIETENI BUNI, DUŞMANI APRIGI un adevărat ghid în înţelegerea copiilor şi a psihologie […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture