KLM ne oferă cadouri la înălţime de Valentine’s Day!

Cadouri la înălțime de Valentine’s Day prin KLM Wannagives şi bilet de avion București – Amsterdam de la 139 euro

Eşti în mijlocul febrei cumpărăturilor pentru Valentine’s Day? Iată o surpriză din partea KLM, care vine cu o propunere perfectă pentru călători:

  • cadouri oferite la înălțime, chiar în timpul zborului
  • bilete de avion spre Amsterdam la prețuri promoționale

valentine

Cadouri la înălțime de Valentine’s Day

Pentru toți aceia care doresc să facă o supriză unei persoane dragi în timp ce aceasta se află la bordul unei aeronave KLM, compania olandeză a pregătit un serviciu cu totul special. Este vorba de KLM Wannagives (https://wannagives.klm.com), un website unde se pot comanda cadouri pentru cei care se află la bordul unui zbor intercontinental cu plecare din Amsterdam.

Surpriza constă în faptul că, până pe data de 12 Februarie, toți cei ale căror persoane iubite se vor afla la bordul unei aeronave lung – curier KLM cu plecare din Amsterdam vor putea oferi gratuit o cutie de bomboane, dar și o felicitare ce conţine un mesaj personalizat. 

Comanda se poate face prin website-ul KLM Wannagives și va fi livrată direct la bordul aeronavei.

Dacă vreți un cadou mai deosebit, puteți alege să îi dăruiți șampanie servită într-un pahar de cristal (15 euro), parfumuri, produse cosmetice, precum și bijuterii.

Preţ promoțional: București – Amsterdam de la 139 euro

Pentru cei care nu s-au decis încă asupra unui cadou potrivit, KLM are o ofertă promoțională valabilă până pe data de 14 februarie 2014: București – Amsterdam de la 139 de euro. Perioada de  vânzare a biletelor este 7-14 februarie 2014, iar cea de călătorie este 2-30 martie 2014. Prețul include zborul dus-întors și toate taxele aferente. Rezervările pot fi făcute pe www.klm.com.

Amsterdam

Nu rataţi cele mai căutate atracţii turistice din Amsterdam, precum Muzeul Madame Tussaud’s şi Muzeul Van Gogh, dar nici plimbările prin Piata Dam şi Piaţa Rembrandt, renumită pentru cafenele şi restaurante sale.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture