Începe Târgul ZoriDeRomânia, singurul târg online cu produse româneşti, alese chiar de tine!

E-târg ZoriDeRomânia se va desfășura în perioada 10-13 iunie 2021

În timpul pandemiei pe care încă o traversăm, s-au sistat majoritatea evenimentelor, mai ales târgurile cu diferite produse lucrate de artizani sau meșteri. O parte dintre ele au dispărut, altele au trecut în online, dar sunt și manifestări noi care au apărut și oameni entuziaști care s-au implicat cu curaj în realizarea lor.

Interesant mi se pare un eveniment online unic în România, E-târg ZoriDeRomânia, în cadrul căruia producătorii români vor vinde produse cu preţuri reduse cu până la 50%, produse votate chiar de cumpărători în cadrul unor sondaje desfăşurate pe Facebook şi Instagram ZoriDeRomania în perioada premergătoare evenimentului care va avea loc între 10-13 iunie 2021.

Platforma ZoriDeRomania.ro  a fost lansată în toamna anului trecut şi este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă. Scopul este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români, iar aceştia să beneficieze de produse românesti de calitate. E-târg ZoriDeRomânia vine pentru a facilita procesul de cumpărare directă a produselor românesti; astfel, doar în perioada 10-13 iunie 2021, produsele româneşti, cu reduceri semnificative,  vor putea fi cumpărate direct de pe ZoriDeRomania.ro şi vor avea parte de transport inclus.

Mai mult de 40 de producători – expozanţi vor participa în cele patru zile de târg cu produse variate: îmbrăcăminte şi încăltăminte pentru întreaga familie, cosmetice din ingrediente naturale, accesorii şi genţi din piele naturală, produse pentru bebeluşi, obiecte de ceramică şi decoraţiuni pentru casă. În cadrul evenimentului, asociaţia umanitară Bikers for Humanity va vinde articole vestimentare, iar sumele strânse asstfel vor fi folosite la renovarea unui centru pentru copii institutionalizaţi.

Până pe data de 8 iunie 2021, dacă iubiți lucrurile fabricate în România, vă puteți vota preferatele pe paginile de Facebook şi Instagram ZoriDeRomania pentru ca acestea să fie prezente la E-târg ZoriDeRomânia  cu un preţ special.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture