Începe Târgul de Turism al Bucureștiului!

După ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care s-a desfășurat în luna februarie în București, iată că are loc un alt târg de turism, organizat de data aceasta de Asociația Presei de Turism: Târgul de Turism al Bucureștiului, la Sala Palatului din București, intre 27-29 aprilie 2018. Era și timpul ca să existe un târg de turism al capitalei, așa cum deja se organizează de ani buni târguri de turism în marile orașe din țară.

Târgul de Turism al Bucureștiului, aflat la prima ediție, reunește agenții de turism tour-operatoare și revânzatoare, care comercializează pachete de servicii de turism, grup sau individuale, corporate, unități administrative care încurajează activitatea turistică de relaxare, sănătate, welness-spa, tabere școlare și de creație, închirieri autocare, rent-a-car, asigurări.

 TTB se adresează atât B2B, cât și B2C și oferă oportunități în domeniul vânzărilor și dezvoltării afacerii prin:
  • întâlnire directă cu potențialii clienți,
  • vânzări către cumpărători în trei zile de târg,
  • posibilitatea de obținere a unor contacte și contracte noi,
  • creșterea prestigiului și imaginii pe piață,
  • promovarea firmelor participante prin partenerii media.

Poate că deja ne-am ales unele mici vacanțe, dar dacă nu am optat încă pentru petrecerea concediului, vom avea ocazia să alegem dintre ofertele prezente la târg, având în vedere că în cadrul TTB se vor regăsi oferte din domeniile turismului cultural, turismului pentru sănătate, turismului de aventură, turismului de lux, turismului religios, turismului rural, agroturismului, balneo-turismului. Ofertanții  vor fi: agenții de turism, companii de asigurări, închirieri autocare, organizații și asociații care activează în domeniul turismului, hoteluri, restaurante și pensiuni și birouri regionale de promovare turistică.

În același timp cu TTB, se desfășoară și Târgul Gastronomic GUST DE ROMÂNIA, care aduce în fața celor care ajung la târg  mărci înregistrate de mâncăruri și băuturi tradiționale, autentice, de cosmetice și produse naturiste.

Toți participanți la Târg vor fi îmbrăcați în costume populare tradiționale, marcând, astfel, prin port și prezentarea produselor, că evenimentele se desfășoară în anul centenar.

Programul de vizitare este  intre orele 10.00-18.00, de vineri până duminică, iar intrarea  este liberă.  Numărul estimat al vizitatorilor este de 7000.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. Tuc says:

    Aștept să merg cu mult interes și mare curiozitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture