Iaki, un hotel care face cinste litoralului românesc!

Atunci când se apropie vara, în mod sigur ne gândim unde să ne petrecem vacanța la mare și, cel mai probabil, căutăm un hotel bun sau chiar foarte bun pe litoralul turcesc, grecesc sau bulgăresc. Așa ne-am obișnuit în ultimii ani, dat fiind faptul că găsești cu greu hoteluri competitive la noi pe litoral.

Ei bine, dacă vrem să ajungem la mare noi, Hotelul Iaki mi se pare cea mai bună opțiune din multe puncte de vedere. Pentru cine nu știe, hotelul este deținut de marele fotbalist Gică Hagi.

Hotel Iaki Mamaia

Hotel Iaki MamaiaÎn primul rând, Hotelul Iaki se află în stațiunea Mamaia, stațiune care a ținut pasul cu timpurile și nu a rămas în urmă, fără să mai ținem cont că plaja stațiunii este una dintre cele mai mari din Europa, întinzându-se pe o lungime de 8 km, ca să nu mai vorbim de nisipul fin, pe care nu prea îl găsești pe la turci sau greci.

În al doilea rând, hotelul Iaki se află la numai 20 de metri de plajă! Ce poate fi mai minunat? Să privești marea din piscină? Ei bine, asta da, e chiar mai minunat…

Hotel Iaki Mamaia

În al treilea rând, hotelul are camere spațioase, te răsfeți în ele și foarte elegante. Chiar nu realizezi că ești, de fapt, într-un hotel pe litoralul românesc, iar meniul îți lasă gura apă.

Hotel Iaki Mamaia Hotel Iaki Mamaia Hotel Iaki Mamaia

Cel mai impresionant este, însă, centrul Spa care oferă, pe lângă sala de fitness, sala de aerobic, piscina interioară și jacuzzi și dușuri emoționale și cervicale, săli de masaj și tratamente corporale. Chiar că este un răsfăț să îți petreci un sejur la hotelul Iaki! Nu știu dacă găsești în altă parte un centru Spa mai dotat, iar, în curând, se vor putea face și tratamente cu gama Yon-Ka Essentials și Yon-Ka Homme. Ce e asta? Cosmetologie de lux pentru îngrijirea tenului nostru…

Hotel Iaki Mamaia

Pentru a vedea unde am putea petrece o vacanță pe litoralul nostru, am fost în recunoaștere, iar hotelul Iaki ne-a convins, cu atât mai mult cu cât oferă și pachete pentru copii, cum este Family Weekend, cu acces la Delfinariu, Grădina Zoologică și Planetarium.

Dar mai sunt și alte pachete interesante, de exemplu, de Rusalii (include terapii Spa: împachetare cu miere și nămol de la Marea Moartă), Get Ready for Summer (include și un ceremonial turcesc pentru domni 🙂 ) ori Voyage D’a€™Harmonie, ce include și terapie antistres (unul din asta mi-ar trebui mie 🙂 ). Sunt, însă, multe ale pachete pe care le puteți găsi descrise în amănunt pe site-ul oficial, trebuie să recunosc că mi-e greu să mă hotărăsc pe care să îl aleg, le-aș lua pe toate! Pe rând, evident…

Hotel Iaki Mamaia

Și dacă ajungeți la Iaki pentru o săptămâna, rezervați-vă o zi pentru a vizita atracțiile din zonă, puteți ajunge la Cetatea Histria, prima colonie greacă de pe țărmul de Vest al Mării Negre și cel mai vechi oraș de pe teritoriul României, vizita Cramele Murfatlar și afla povestea vinurilor Dobrogene ori porni într-o croazieră de o zi în Delta Dunării!

Hai că a venit căldura, e rost de o vacanță la mare!  Să stai întins la soare și să nu îți pese de nimic…

Hotel Iaki Mamaia

De reținut:

  • Adresa: Bulevardul Mamaia, Constanța 900001
  • e-mail: reservation@iaki.ro, spa@iaki.ro
  • Telefon: 241 831 025

Hotel Iaki Mamaia Hotel Iaki Mamaia Hotel Iaki Mamaia Hotel Iaki Mamaia Hotel Iaki Mamaia

Hotel Iaki Mamaia

Hotel Iaki MamaiaHotel Iaki Mamaia

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. 29 May, 2015

    […] Un weekend minunat vă doresc de pe malul Mării Negre! […]

  2. 3 June, 2015

    […] ceva am observat și la Hotelul Iaki din Mamaia, unde am petrecut weekend-ul de Rusalii, un hotel care oferă servicii de calitate de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture