“Happytârgul online de călătorii”, o alternativă inedită la târgul tradițional de turism

Compania Happy Tour a ieşit din nou din tiparele tradiţionale cu ocazia Târgului de Turism al României, lansând „Happytârgul online de călătorii” direct pe site-ul www.happytour.ro, oferindu-ne posibilitatea de a ne planifica online vacanţele, cu ajutorul gadgeturilor.

happytarg

„Happytârgul online de călătorii” a fost creat astfel încât turiştii să poată să primească oferte de vacanţă personalizate, în funcţie de preferinţele lor, dar şi de perioada în care vor să călătorească. Începând de luni, 9 noiembrie, cei interesaţi îşi pot alege de pe site oferte pentru Revelion, pieţe organizate de Crăciun în marile capitale europene şi city-break-uri în Europa. O categorie aparte este “Early Booking primăvară-vara 2016”, ce oferă posibilitatea rezervarii de vacanţe cu reduceri considerabile. HAPPYşor, mascotă agenţiei, va anunţa personal când se lansează ofertele dorite.

„Happytârgul online de călătorii” va fi găzduit pe site-ul www.happytour.ro şi a fost conceput ca o alternativă inedită la târgul tradiţional de turism, prin care toţi cei interesaţi de o vacanţă să beneficieze de oferte personalizate, fără a fi nevoie să se deplaseze în această perioadă. Astfel îşi pot planifica vacanţa dorită de oriunde, fie de acasă, fie de la birou. Începând de luni, 9 noiembrie, iubitorii de călătorii pot intra pe www.happytour.ro să bifeze şi să completeze preferinţele lor, iar HAPPYşor va avea grijă să îi anunţe ce reduceri sunt disponibile la “Happytarg”, spune Alexandra Mateuţă, director de Marketing Happy Tour.

Ofertele speciale de Happytârg vor putea fi accesate online începând cu data de 12 noiembrie, în prima zi a ediţiei de toamnă a Târgului de Turism, până pe 20 noiembrie 2015, astfel că va depăşi perioada obişnuită a târgului tradiţional, de numai patru zile.

Nu este prima dată când Happy Tour vine cu o abordare inovativă a târgului de turism. La ediţia din primăvară a Târgului de Turism al României, Happy Tour şi Prestige Tours, care fac parte din Happy Tour Group, a spart tiparele, întampinându-şi turiştii într-un DOM, amplasat în afara pavilioanelor în care au avut stand celelalte companii de turism. Cortul de peste 400 de metri pătraţi a fost primul stand outdoor din istoria unui târg de turism autohton, Happy Tour fiind prima agenţie pe care o vedeau turiştii când ajungeau în perimetrul locaţiei unde s-a desfăşurat târgul.

Happy tour stand 5

Personal, sunt curioasă cum funcţionează un târg online de turism, aşa că aştept cu nerăbdare data de 12 noiembrie, când vor fi lansate ofertele speciale la „Happytârgul online de călătorii”.

Cred că un Târg tradiţional de Turism al României ar trebui să fie canalizat pe varianta B2B, agenţiile de turism şi alţi furnizori de servicii turistice putând să îşi prezinte ofertele lansate cu această ocazie, pe propriul site, fiind mult mai accesibile potenţialilor turişti.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 14 November, 2015

    […] putea găsi și la târgurile de turism online organizate de câteva agenții de turism, cum ar fi Happytârgul de călătorii și Travel Week […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture