Happy Cinema ne invită la filmul “La Cuțite”!

Pentru acest început de an vă fac o invitație la unul dintre cele mai palpitante filme pe care le-am văzut în ultima vreme: La Cuțite. Povestea este învăluită în mister de la început și până la sfârșit, când ia o întorsătură neașteptată…

Atunci când renumitul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit fără suflare în conacul său, imediat după cea de-a 85-a sa aniversare, curiosul și glumețul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) este desemnat să investigheze cazul. Între familia disfuncțională a lui Harlan și angajații lui devotați, Blanc jongheaza printre secrete și jocuri de culise pentru a afla adevărul despre crima momentului.

Cu o distribuție de elită formată din Chris Evans, Ana de Armaș, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford și Jaeden Martell, filmul „Misterul crimei de la conac” este o enigmă captivantă, plină de umor și intrigă, menită să ţînă spectatorul în suspans până la final.

Filmul “La Cuțite” rulează la Happy Cinema București în fiecare zi cu un program flexibil, pe care îl puteți vizualiza aici. iar biletele se pot achiziționa și online. Prețul unui bilet este de 11, 14 sau 22 de lei în cursul săptămânii și de 25 de lei în weekend pentru adulți și 14 lei pentru pensionari, copii și elevi.

Vizionare plăcuta!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture