Hai în vacanță cu Daiavedra de Crăciun și Revelion!

Te-ai gândit unde să petreci sărbătorile de Crăciun? Dar Revelionul 2015? Indiferent care ar fi destinația aleasă, cel mai simplu este să apelezi la o agenție de turism pentru astfel de sejururi pentru că îți poate oferi pachete complete ce includ atât cine festive, cât și program artistic.

banner daiavedraEvident, se pune întrebarea care ar fi agenția potrivită? Eu aș avea o sugestie: agenția de turism Daiavedra. Și nu pentru că site-ul lor e mai frumos decât al altora (deși așa este 🙂 ) ori că sunt, într-adevăr, profesioniști (fapt atestat și de prietenii mei care au mers cu Daiavedra), ci pentru că îi cunosc de mulți ani pe cei care sunt în spatele acestei agenții, chiar dinainte de a lucra eu însămi în turism ori de a avea blog.

Sunt oameni faini care te pot duce oriunde vrei, pe site-ul lor găsind vacanțe de calitate și hoteluri cu review-uri dintre cele mai bune. Oameni care se implică și care țin mereu cont de nevoile unui turist, tocmai de aceea, atunci când pun pe site un pachet turistic la dispoziție, o ofertă de cazare sau excursii last minute, în mod sigur acesta găsește la îndemână transport, locuri de joacă, internet și mai ales atracții turistice. Și ceea ce este mai important e că veți avea mereu asistență turistică pe durata sejururilor, fiind mereu în contact cu agenția.

Dar ce îmi place tare mult este că la fiecare hotel găsești pe site informații utile și despre destinație, precum și despre obiectivele turistice ce pot fi vizitate.

Cred că Daiavedra este locul potrivit din care să pleci spre o destinație în care nu ai mai fost sau să te reîntorci în locul care ți-a plăcut cel mai mult și la care stai cu gândul de atâta vreme…

O poți contacta pe Mădălina Indolean la adresa de email madalina.indolean@daiavedra.com ori la numărul de telefon 0724 251 525, 0341 414 777.

Vacanță plăcută!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 7 November, 2014

    […] urmare, dacă nu ați apucat să vă cumpărați o vacanță de Crăciun ori de Revelion, aveți ocazia să achiziționați una chiar în timpul târgului de turism, ce se desfășoară la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture