Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate se va concentra la ediția a VI-a pe calitatea în turismul medical

Iată că vine o nouă ediție a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate organizat de Fundația Amfiteatru, în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România. Este vorba de cea de-€“a VI-a ediție, organizată în perioada 19 – 21 Iunie 2015 la București. Evenimentul se defsășoară sub egida CoNAS și a Clusterului Medical “€œSanatate Romania”.

Forumul de Sanatate Targu Mures (10)

Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate își stabilește drept principal obiectiv promovarea potențialului turismului de sănătate (inclusiv turismul medical), din România din perspectiva celor mai noi tendințe și în conformitate cu cerințele actuale ale pieței naționale și europene. De fiecare dată am urmărit cu interes ultimele noutăți în materie de turism medical și de sănătate, domenii care încet, încet încep să se dezvolte și la noi.

Ediția a VI-a a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate se va concentra pe tematica calității în turismul medical, abordând teme legate de problema standardizării și certificării în sistemul sanitar național și internațional, managementul și siguranța pacientului în turismul medical și marketingul serviciilor medicale.

La eveniment participă reprezentanți ai autorităților publice din România, ai organismelor naționale și internaționale de certificare în domeniul medical și turismului medical, specialiști români și străini, exponenți importanți din domeniul sănătății și turismului, asiguratori, etc.

Ediția de acum va crea o platformă de comunicare între toți actorii implicați în evoluția acestui domeniu de activitate în vederea identificării celor mai bune soluții și metode de dezvoltare a turismului de sănătate în România.

Nu demult am participat la  lansarea Centrului de Excelenţă în Sănătate şi Turism, iar Povestidecalatorie.ro a fost partener la Conferinţa Naţională și a Infotripului “Întoarcerea la apă! Echilibru şi sănătate” de la Băile Herculane.

Turismul de sănătate este un domeniu care mă preocupă în mod deosebit și vă voi povesti noutățile de la Forum, sper eu, interesante.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture