Forumul Internațional pentru turismul de sănătate revine în 2014 la Bușteni

A venit toamna și odată cu ea încep și forumurile și târgurile de turism. Astfel, luna octombrie aduce cu sine ediția a V – a Forumului Internațional pentru turismul de sănătate, organizat de Fundația Amfiteatru în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru turism.

FITS-Busteni-2014-web-banner-slides-160px-X-160px (1)Evenimentul se desfășoară sub egida Clusterului Medical “Sănătate România” și va avea loc în perioada 24-26 octombrie 2014 la Bușteni.

“Forumul Internațional pentru turismul de sănătate” are ca obiectiv promovarea potențialului turismului de sănătate din România din perspectiva celor mai noi tendințe, evident, corelate cu cerințele actuale ale pieței naționale și europene.

Subiectele acestei ediții:

  • Calitatea în sistemul medical și, implicit, în turismul medical
  • Dezvoltarea turismului medical
  • Managementul pacientului
  • Marketingul serviciilor medicale
  • Promovarea destinațiilor de turism medical

La eveniment vor participa autoritățile publice din România, ai organismelor internaționale, diverși specialiști din domeniul sănătății turismului, însumând aproximativ 200 de participanți.

De asemenea, se va acorda o atenție deosebită promovării României ca destinație de turism medical, ceea ce nu poate fi decât de bun augur.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture