eTravel Conference revine în 2014 cu ediția a III-a

Toamna aduce cu ea o nouă ediție a celui mai mare eveniment dedicat promovării online în industria de turism:  eTravel Conferencece va avea loc pe 15 octombrie 2014, la Crowne Plaza Hotel, București.

Necesitatea unei conferințe care să prezinte provocările și oportunitățile pe care le aduc noile metode de promovare industriei de turism s-a născut datorită tendinței crescânde turiștilor de a utiliza platformele online pentru a-și rezerva vacanțe, a cauta hoteluri ori atracții turistice. Studiile recente realizate la nivel global arată că 44 % dintre turiști utilizează rețelele sociale pentru a cauta destinații de călătorie, iar 36% pentru a găsi hoteluri. Digitalizarea și evoluția platformelor online au dus la schimbarea modului în care agențiile de turism și unitățiile de cazare se adresează clienților.

top etravel

Conferința se adresează celor care își doresc să integreze eficient metodele de comunicare și marketing în promovarea afacerii lor, să crească vânzarea numărului de pachete turistice și creșterea notorietății brandului.

Evenimentul va aduce în prim plan cele mai bune soluții pentru provocările pe care le întâmpina furnizorii de servicii turistice în promovarea online, precum și o serie de practici eficiente în comunicarea prin intermediul platformelor online. Participanții vor avea ocazia să afle cele mai bune strategii de dezvoltare și extindere a afacerilor din industria turismului și tactici de promovare online pentru creșterea vânzărilor.

eTravel Conference cuprinde sesiuni de conferințe și trei seminarii intensive, ce se adresează celor care își doresc să aprofundeze noțiuni de digital marketing în industria de turism, dar și celor care sunt la început de drum și vor să afle concepte din industrie.

În prima parte a zilei, sesiunile de conferințe vor dezvălui tehnici de optimizare a costurilor destinate promovării online, alegerea eficientă a canalelor de comunicare online și modalități de fidelizare a clienților.

Astfel, se vor dezbate:

 • Idei de creștere și dezvoltare pentru agenții
 • Tactici de dezvoltare în industria hotelieră
 • Managementul crizelor de imagine în industria turismului și a ospitalității
 • Smart Marketing for travel
 • Tendințe pe piața hotelieră

În partea a doua a zilei, evenimentul va include trei seminarii specializate ce oferă informații avansate participanților.

 • Seminarul Online Communication How to se adresează celor care doresc să fie la curent cu noile tehnici de comunicare și strategii de promovare în social media & mobile.
 • Seminarul Digital Marketing Optimization va prezența strategii pentru optimizarea unui website, derularea cu succes a campaniilor Google și obținerea unui număr mare de conversii.
 • Seminarul Digital Hospitality Marketing & Distribution se adresează în special unităților de cazare, care vor avea ocazia să afle metode eficiente de distribuție online și soluții cheie în promovarea online.

Evenimentul se bucură, ca la fiecare ediție, de prezența unor specialiști recunoscuți din turism și marketing digital. Printre vorbitorii acestei ediții se număra: Javier Garcia del Valle (CEO, Happy Tour Group, FCm Travel Solutions România/Bulgaria), Lucia Nora Morariu (Președinte, EXIMTUR), Marius Pandel (CEO, Christian Tour), Răzvan Marc (Directorul Biroului de Turism al României la Londra), Mihai Jurcă (Prezentator TV, B1 TV & Travel Blogger, mihaijurca.ro), Otilia Demian (Director of Business Development, Hotel Privo), Oana Toma (Co-Proprietar, Cabana Hadar Nature Resort), Marius Lazarescu (General Manager, Today’s), Iulian Pădurariu (Consultant de marketing asociat, MARKS), Raluca Mureșan (Owner, Trip to România), Valentin Radu (CEO, Marketizator).

Detalii complete despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.etravelconference.ro .

Povestidecalatorie.ro susține acest eveniment, în calitate de blog partener.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

 1. 22 October, 2014

  […] că a sosit și ediția din acest an a Conferinței eTravel, un eveniment dedicat promovării online în industria de turism, eveniment devenit deja o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture