Eforie Aqua Park, primul parc acvatic din sudul litoralului românesc, ne aşteaptă cu noutăţi în 2016!

Parcurile acvatice au atras mereu atenţia celor dornici să îşi pună în mişcare adrenalina, şi, în acelaşi timp, să se relaxeze într-un ambient specific sezonului estival.

În sfârşit, s-a deschis şi la noi anul trecut un astfel de parc, cu dotări asemănătoare parcurilor acvatice europene, adăugând un plus de valoare turistică sudului litoralului nostru.

Eforie Aqua Park este situat chiar între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, pe o suprafaţă generoasă, ce poate primi chiar 4000 de persoane, în cadrul căruia putem găsi diverse tobogane, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, unele dintre ele având tunele închise ce îţi pot oferi adevărate surprize.

eforie aqua pak 1

Şi cum o vacanţă la mare înseamnă neapărat plajă, parcul este amplasat chiar în dreptul unei plaje, aleea de acces către aceasta trecând prin faţa parcului.

Ce ne oferă Eforie Aqua Park?

Eforie Aqua Park, punând pe primul loc siguranţa şi calitatea serviciilor oferite, cu o echipa de prim ajutor, urgenţă şi salvamari gata să intervină la nevoie, dispune de o serie de facilităţi, care nu au cum să nu ne atragă, astfel încât putem petrece o zi întreagă în el fără a ne plictisi, precum:

  • Tobogane: Black Hole (un tobogan de mare viteză prin tunele închise cu multe viraje), Kamikaze (un tobogan rapid, de mari dimensiuni, care vă va creşte cu siguranţă adrenalina), Lazy Rive (un toboggan şerpuit care ne provoacă la o călătorie ameţitoare) şi Multipista (toboganul cu 4 piste paralele, potrivit pentru întreceri). La acestea se adaugă două tobogane noi ce vor funcţiona începând cu sezonul estival 2016, ce se va deschide in iunie.
  • Piscină pentru adulţi, cu adâncime maximă de 1,60.
  • Piscină pentru copii, cu o adâncime maximă de 60 de cm.
  • Spectacole şi petreceri interactive (programul include zumba în piscină, dansuri pentru copii şi adulţi, personaje Disney.
  • Programe speciale pentru copii, precum face painting sau cu baloane modelabile.
  • O zona de mâncare şi băutură cu autoservire, pizzerie, fast food, cofetărie şi 6 baruri ce te poartă în jurul lumii, chiar dacă eşti doar în Eforie… 🙂 Pool Bar, Hawaii, Jamaica, Tenerife, Rio de Janeiro, Bahmas.
  • Magazin de suveniruri şi alte spatii comerciale.
  • Zona VIP cu baldachine.

Tentaţia este mare şi cred că în vara asta va fi imposibil să rezist să nu ajung aici pentru a mă rupe de activităţile de zi cu zi şi a simţi din plin o vacanţă binemeritată.

harta

Începând cu anul acesta, pe lângă cele două tobogane noi de mari dimensiuni, Eforie Aqua Park va avea şi o piscină tip jaquzzi ce va fi poziţionată în  faţa scenei, astfel încât ne putem bucura de beneficiile hidromasajului urmărind, în acelasi timp, şi spectacolele ce au loc din oră în oră.

În cadrul parcului se organizează diferite evenimente artistice, concerte, spectacole şi alte activităţi de entertainment, unde vom avea ocazia de a  fi alături de invitaţii speciali, oameni de cultură şi artişti din lumea muzicală, ce nu vor face decât să  întregească atmosfera potrivită pentru relaxare şi distracţie.

Anul 2016 aduce cu sine şi posibilitatea de organizare a unor petreceri private, iar dacă alegeţi o astfel de variantă pentru a petrece ziua de naştere, de exemplu, vă puteţi bucura de un separeu, dar şi de animatorii Eforie Aqua Park. Pentru cei mici se vor organiza în fiecare zi tombole cu premii, concursuri de magie şi spectacole de circ.

Eforie Aqua Park, prin reprezentanţii săi, a participat la ediţia din primăvară a Târgului de Turism al României, ce a avut loc în perioada 25-28 februarie 2016, alături de parteneri şi colaboratori. Pe scena special amenajată la stand, au avut loc spectacole pe care au urcat artişti cunoscuţi, fiind organizate zilnic 5 tombole cu premii, câştigătorii primind invitaţii duble de intrare în parc. Show-rile oferite au fost apreciate atât de vizitatori, cât şi de ceilalţi expozanţi din cadrul târgului, reuşind, astfel, să inspire tuturor sentimentul de vară şi distracţie.

Cu astfel de atracţii, precum Eforie Aqua Park, pot spune că litoralul românesc devine din ce în ce mai captivant, cu atât mai mult cu cât s-au mărit plajele atât din zona Eforie, cât şi Constanţa, un motiv în plus pentru care merită să dăm o fugă până la mare chiar şi numai pentru un weekend.

De reţinut:

  • Adresa: Aleea Belona 16, Eforie Nord
  • Program: Eforie Aqua Park  este deschis pe timpul verii, între orele 09.00-18.00

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture