Editura Herald relansează cartea ”Conversaţii cu tine” la Braşov

Editura Herald relansează ”Conversaţii cu tine” un ghid de comunicare relațională, semnat de Daniela Andreescu

lansare_conversatii_brasov_2016Editura Herald ne invită la relansarea cărții „Conversații cu tine”, semnată de Daniela Andreescu, joi, 29 septembrie, începând cu ora 18:00, la librăria St. O. Iosif din Brașov (din str. Muresenilor nr. 14). Autoarea va oferi cititorilor brașoveni un posibil ghid care să favorizeze susținerea unor relații fluente și sănătoase, cu sine și cu ceilalți, în familie, în cuplu, cu copiii, în mediul profesional.

Stabilizează-te în certitudinea că în interiorul tău eşti doar tu: cel care e autorul mesajelor pe care le trimite sieși sau în exterior, autorul a tot ceea ce trăiește, a sensului pe care îl dă mesajelor pe care le primește, coautor al relaţiei cu celălalt, co-participant, conştient sau inconştient, la fiecare moment din viaţa lumii întregi. Tot tu eşti cel care produce tristeţea şi bucuria, iritarea şi seninătatea, entuziasmul şi amărăciunea. Când vei înţelege asta vei şti că este infinit mai simplu şi mai curat să trăieşti explicit, netemător și responsabil. (Daniela Andreescu)

Evenimentul are loc în cadrul campaniei „Te așteptăm în librărie! – Cărți deschise pentru minți deschise“ din acest an, care se desfăşoară până pe 1 noiembrie 2016.

Foarte aproape de librăria unde are loc lansarea de carte este şi Casa Mureşenilor, unde se află Fatzada Istorică – o lucrare murală de 25 de metri şi înaltă de 2 metri, ce reprezintă evoluţia costumului istoric la Braşov în perioada cuprinsă între secolele XIII-XIX (pe peretele curţii interioare), pe care vă invit să o admiraţi cu această ocazie.

Voi susţine întotdeauna invitaţia la lectură, Povestidecalatorie.ro fiind unul dintre partenerii oficiali ai Campaniei ”Te aşteptăm în librărie!”.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture