Cursuri online cu Fundaţia Calea Victoriei

Atunci când ai timp liber la dispoziție, cel mai bine îl poți ocupa urmând un curs interesant care să iți testeze abilitățile sau să iți satisfacă o pasiune. În același timp, înveți lucruri noi și asimilezi informații.

Fundația Calea Victoriei ne oferă în această perioadă un curs online de stil vestimentar feminin, în care vom avea ocazia să aflăm despre cum putem să ne îmbunătăţim imaginea pas cu pas şi să învăţăm cum să ne îmbogăţim garderoba cu haine care să ni se potrivească şi care ne reprezintă.

În cadrul cursului, se vor analiza tipurile de conformaţii şi se va afla ce fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă. În funcţie de ten, culoarea părului şi a ochilor, vom descoperi care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le purtăm.

Există, într-adevăr, câteva articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Vom afla care sunt acelea şi cum le putem alege astfel încât să ni se potrivească, în funcţie de siluetă, preferinţe personale şi stil de viaţă. Și, în mod sigur, vom realiza și care sunt cele mai potrivite haine pentru vacanțele noastre!

Fiecare detaliu al imaginii noastre spune ceva despre noi. Cei din jur îşi pot forma o impresie despre stilul nostru de viaţă, preferinţe, statut social, putere financiară, mediul din care provenim, educaţie şi starea de sănătate, pornind numai de la imaginea şi ţinuta noastră.

La cele patru întâlniri interactive, se va discuta despre:

  • Codul vestimentar
  • Garderoba de bază şi armonizarea culorilor
  • Conformaţiile şi ţinutele potrivite fiecărui tip de siluetă
  • Stilurile vestimentare şi tendinţele în moda actuală

Cursul este susținut de Valentina Bălaşa, ex-model, beauty consultant şi designer de ţinute de gală pentru diverşi artişti şi personalităţi care activează în lumea teatrului, show-business şi a muzicii (clasice şi moderne).

Vă puteţi înscrie la cursuri accesând acest link sau prin email la contact@victoriei.ro. În perioada epidemiei de coronavirus, cursurile au loc online, pe zoom.us.

Cursul va începe în data de 20 martie 2020, la ora 19.00. Pentru informaţii suplimentare, sunaţi la 0735 863 845 sau 021-321.30.22

De altfel, Fundația Calea Victoriei a trecut toate cursurile lunii aprilie în online. Avem nevoie doar de calculator sau telefon și o conexiune bună la internet, ca să participăm live la Cursul de Actorie, Vorbire în public sau Fotografie de portret. Se oferă o reducere de 20% la orice curs online din aprilie, pentru plata în perioada 19-27 martie.

Programul complet al cursurilor ONLINE din luna Aprilie se află AICI.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture