Concursul s-a incheiat! A venit Moşul cu cărţi!

Concursul “Câştigă o carte de la editura Herald de Moş Crăciun” s-a încheiat!

Librarie Iată că s-a încheiat şi primul concurs organizat de Povestidecalatorie.ro! Concursul a constat în postarea unui comentariu la articolul Câştigă o carte de la editura Herald de Moş Crăciun!, perioada de desfăşurare fiind între 12 decembrie-17 decembrie 2013.

Premiul oferit îl reprezintă două cărţi din titlul “Înfometează egoul şi hrăneşte sufletul” de Connie Miller.

În această perioadă s-au postat 23 de comentarii, pentru care mulţumim participanţilor.

Juriul format din cei trei bloggeri de travel, respectiv Georgiana Budur de la Vacantareusita.ro, Ileana Stefan de la Bucuriadeacalatori.wordpress.com şi Geta de la Hoinariromani.ro au ales următorii câştigători:

  1. Monalisa Asaftei
  2. Ana Luiza Boboc

Câştigătorii sunt rugaţi să trimită până pe data de 21 decembrie 2013 adresa poştală pe email la povestidecalatorie@gmail.com pentru a primi coletele cu cărţi.

Mulţumesc editurii Herald pentru cele două cărţi şi având în vedere interesul manifestat pentru acest tip de concurs, în luna ianuarie va mai fi organizat un concurs similar.

Vă doresc sărbători frumoase cu multă bucurie şi lumină în sufletele voastre!

 

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

5 Responses

  1. Felicitari celor doua castigatoare! Mi-a fost greu sa aleg 2 castigatori, din multimea de comentarii interesante.

  2. Rog castigatorii sa trimita un mail cu adresa postala pana pe data de 21, altfel nu vor primi cartile…Au fost anuntati si pe mail.

  3. BOBOC LUIZA says:

    Vă mulțumesc frumos pentru premiul oferit…această carte îmi va oferi prilejul să-mi deschid universul lăuntric,să-mi hrănesc sufletul și mintea….Tuturor organizatorilor, Sărbători binecuvântate!!!!

  4. Castigatoarele au transmis datele prin mail, asa ca nu ramane decat sa va bucurati de carte in preajma Craciunului! Astazi vor lua drumul postei… 🙂 Sarbatori fericite tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture