Concurs: câştigă un city break la Berlin!

Organizația Germană pentru Turism în parteneriat cu airberlin ne invită la un concurs!

Aşa cum vă spuneam, Germania reprezintă o destinaţie de top pentru români, care aleg din ce în ce mai mult această ţară pentru a-şi petrece vacanţa.

Tocmai pentru acest motiv, în luna decembrie 2013, Organizația Germană pentru Turism în parteneriat cu airberlin, are în derulare un concurs prin care invită participanții să cunoască mai bine Germania ca destinație de vacanță.

Berlin

Premiul concursului îl reprezintă un City Break de 3 zile (respectiv două nopți) la Berlin, pentru două persoane, cu transportul și cazarea incluse.

Concursul este disponibil pe pagina www.germany.travel/concurs și se compune din 5 întrebări despre Germania ca destinație de vacanță și despre airberlin. Toți cei care răspund corect la cele 5 întrebări, vor intra în tragerea la sorți pentru un city break de două persoane, la Berlin.

Nu mai sta pe gânduri! Durează numai câteva minute să răspunzi la întrebări pentru a avea şansa de a vizita unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Europei!

Nu uita că în Germania au loc cele mai frumoase Târguri de Crăciun!

Berlin 2

Organizația Germană pentru Turism este o instituție de stat ce promovează Germania ca destinație turistică și are peste 30 de reprezentanţe în diferite țări. Reprezentanţa din Serbia se ocupă de promovarea Germaniei în 6 țări, inclusiv România.

airberlin este a doua cea mai mare companie aeriană din Germania și din luna Ianuarie 2013 operează 7 zboruri săptămânale pe ruta București a€“ Berlin.

Zidul Berlinului

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

4 Responses

  1. Chiar daca am vizitat Berlin de 2 ori, tot imi doresc un city-break acolo! De aceea am aplicat la acest concurs. Acum astept sa vad ce imi rezerva norocul. Poate vine si la mine odata!!! 😉

  2. dan says:

    Am intrat. Nu am fost in Berlin deci sper din suflet sa castig! Sarbatori Fericite iti doresc.

  3. Popescu Maria says:

    Am fost in Germania mai precis In Berlin si am vazut acea poarta renumita care dupa o luna s-a prabusit datorita Revolutiei!!!!!! Dar nu am vazut-o decat in mersul autocarului care a tot facut ture ca sa vedem pentru ca nu aveam voie sa ne dam jos!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture