Concurs: câștigă două bilete de avion cu Lufthansa și pleacă în vacanță!

Bănuiam eu cam ce fel de călător sunt, dar acum m-am convins! Sunt un turist urban get-beget, cum spuneam și pe facebook! Am aflat cu ajutorul unui quizz și sunt convinsă că ești la fel de curios sau curioasă ca mine să afli care este personalitatea ta de călător. Nu trebuie decât să răspunzi aici la câteva întrebări bine țintite și ai șansa de a câștiga 2 bilete Premium Economy Lufthansa pe orice destinație intercontinentală, dar și unul din cele 500 de coduri promoționale de discount în valoare de 20 Euro.

Untitled

Ce vrei să vezi în fiecare zi când călătorești, ce faci înainte să pleci, ce îți place să savurezi în avion sau ce aduci prietenilor din vacanțele tale sunt numai câteva dintre întrebările la care trebuie să răspunzi.

Mie mi-a plăcut o întrebare: Când ești în călătorie, ziua ta începe…când sună șeful? Ce-i drept, mulți plecăm în vacanțe tot cu gândul la job. Mai mult decât atât, mai și lucrăm și mai suntem și la dispoziția unui șef impacientat. Părerea mea? Participi la concurs, câștigi biletele, pleci în vacanța visurilor tale și închizi toate telefoanele!

Așa că, înainte de a afla care este personalitatea ta de călător, după ce răspunzi la întrebări, înscrie-te la tombola pentru marele premiu ce reprezintă cele două bilete de avion Lufthansa Premium Economy, către o destinație intercontinentală la alegerea ta, prin completarea formularului respectiv, la finalul celor 9 întrebări la care ai răspuns.

Eu v-am zis, sunt turistul urban, care studiază tomuri de cărți de călătorie înainte de plecare și bloguri de travel 🙂 , care știe punct cu punct tot ce trebuie să facă și ce să viziteze și care mai dă și la alții sfaturi! Și nu-i așa?? Numai în Verona știu cât mi-am rupt picioarele… Pe mine nu ai să mă găsești bălăcindu-mă în vreo piscină și nici în mare, dar sigur ai să mă vezi cu ochii după arhitectura clădirilor, prin vreun muzeu sau pierzându-mă prin aglomerația vreunui oraș.

Fă testul, completează formularul de înscriere în campanie cu datele tale și fă-ți bagajele pentru că aștept să îmi povestești despre vacanța ta, să am și eu temele făcute pentru următoarea mea călătorie…

Succes la concursul Lufthansa!

Ştiţi care sunt cele mai populare afaceri din industria turismului românesc? 

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. Georgiana says:

    Mi-a placut testul!Eu,spre deosebire de tine,ma simt bine si in piscine si pe plaja. Imi place sa vizitez si orase,dar asta indeosebi in extrasezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture