Citește sănătos! -Terapie prin lectură intensivă

Și în acest an suntem invitați de către editura Herald să participăm la campania Te așteptăm în librărie!, ajunsa deja la ediția a VII-a, ce se desfășoară  până pe 1 noiembrie 2015. Fiecare campanie a fost unică în felul ei și ne-a îndemnat la lecturi savuroase și inspiraționale.

Cover_photo_Facebook_campanie_tricouri_2015

Îndemnul  campaniei din acest an este „Citește sănătos! Terapie prin lectură intensivă” și cum nu ar putea ca lectura să nu fie hrană pentru suflet? Editura Herald și-a propus ca, anul acesta, să fie un sprijin și un context cultural prietenos pentru a redescoperi cititul și mersul în librărie ca metodă alternativă de îmbunătățire a vieții cotidiene. Și face acest lucru cu ajutorul a peste 150 de librării din 42 de județe din țară, ce au acceptat provocarea unui dialog viu cu cititorii, dar și cu sprijinul a zeci de parteneri media, care își doresc să contribuie la acest proiect unic în România: acela de a regândi librăria ca spațiu public de dialog cultural și ca sursă de bunăstare pentru minte și suflet, iar Povestidecalatorie.ro este unul dintre partenerii media!

Cititul este pentru minte ceea ce exercițiul fizic este pentru trup. (Joseph Addison)

SĂNĂTATE ÎN LIBRĂRIE…cu PILULE DIN HÂRTIE!

Pentru că fiecare carte poate fi o pilulă vindecătoare pentru suflet, cititul nu se face la întâmplare. Astfel suntem  îndemnați să urmăm sfatul librarului, care ne va recomanda numai cărțile care ne pot fi de folos, ajutându-ne să facem față provocărilor de zi cu zi, fie ele intelectuale sau emoţionale. “Citește sănătos și, cu ajutorul cărților Herald, vei intra în contact cu întreaga moștenire pe care ne-au transmis-o culturile și civilizațiile tradiţionale, dar și cu modalități actuale de a investiga trăsăturile psihice și emoționale care ne definesc ca oameni moderni”, ne invită editura Herald.

Nu ezita să iei o doză forte, fără contraindicații, din cea mai eficientă doctorie pentru o viață armonioasă!

TERAPIA INTENSIVĂ îți aduce beneficii!

Dintre cele 30 de cărți aflate în promoție, 20% le gasim compensate în toate librăriile partenere. Pe rafturile librăriilor se vor afla titluri precum „Devino ceea ce ești”, „Anatomia unei boli”, „Corpul își amintește – Psihofiziologia și tratamentul traumei”, „Comunicare terapeutică: Tehnici și modele ale schimbării”, „Doctore, mă doare viaţa!”, „Homeopatie în psihoterapie”, „Eroul cu o mie de chipuri”, „Secretul tinereții eterne”, „O viaţă fără droguri”, „Vâltoarea minții”, „Înțelepciunea nesiguranței”, „Mindfulness zi de zi”, „Elixir de optimism” și multe alte cărți pentru îmbunătăţirea semnificativă a sănătăţii corpului și minții.

Mai mult, dacă prețul cărţilor alese de tine din librărie depășește suma de 100 de lei, primești cadou un tricou care te reprezintă!

TE AȘTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! – un proiect cu tradiție și viitor

Cu o istorie de 6 ediții desfășurate în sute de librării partenere și susținute de jurnale naționale și locale, reviste de renume, platforme culturale online, radiouri, televiziuni și asociații, mesajul acestui proiect unic în România a ajuns la peste 40.000 de iubitori de carte.

Fenomen cultural care încurajează lectura și orientează cititorul către alegerea cărților valoroase, campania atrage atenția asupra rolului de mediere culturală pe care îl îndeplinesc librarii, sprijină schimbul de idei și experiențe, creează comunități și… vindecă!

AFIS_campanie_Te_așteptăm_în_librărie_2015

Citește sănătos!

Descoperă cărţile şi evenimentele din promoţie precum şi librăriile partenere din oraşul tău accesând site-ul campaniei: www.teasteptaminlibrarie.ro.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture