Câteva motive pentru care să alegi transportul rutier internațional cu Yani Travel

Am călătorit mult prin Europa, iar în Anglia am călătorit cel mai des, uneori chiar de două ori într-o lună. Chiar dacă zburam doar trei ore și jumătate cu avionul, călătoria noastră dura uneori și 12 ore până în țară sau înapoi, alteori mai mult și călătoriile erau mereu obositoare. Din orășelul în care eram, luam trenul sau ne ducea un prieten cu mașina până la aeroport, preț de două-trei ore.

De cele mai multe ori experimentam și o întârziere a aeronavei, de vreo două ore, iar în ultima vreme preferam bagajul de mână doar ca să evităm transportul obositor cu bagajul mare prin gări și aeroporturi, nu mai zic de costurile ridicate percepute de compania aeriană pentru un bagaj de circa 20 de kg. Nu vreți sa vă imaginați cum trăgeam după noi 4 trollere și două genți de mană.

Abia după toate aceste experiențe, mi-am adus aminte de o discuție cu o prietenă care mergea la lucru în Italia și prefera transportul rutier cu autocarul și nu înțelegeam de ce nu îi este mai comod să ia avionul.

Ei bine, există niște avantaje de luat în seamă atunci când alegi transportul rutier internațional de persoane, versus transportul cu avionul:

 • Ajungi în orașe în care nu există curse aeriene directe (ai mai multe escale până la destinație) sau aeroporturi;
 • Elimini transportul secundar de legătură;
 • Poți lua un bagaj mai mare și mai greu, care este inclus în prețul biletului;
 • Plătești doar prețul biletului, nu și alte taxe (de aeroport, de bagaj, de prioritate, etc.).

Tocmai de aceea, în ultima vreme, s-a dezvoltat transportul rutier internațional de persoane, iar una dintre firmele care activează în acest domeniu este și Yani Travel, care deservește rutele de transport cu autocare și microbuze.

Eu am găsit câteva motive pentru care merită să alegi transportul internațional de persoane cu Yani Travel

 • Beneficiezi de bilete de autocar și transport rapid la adresă cu plecări din majoritatea orașelor mari din România, dar și în cele mai importante orașe din Italia, Germania, Anglia, Austria, Belgia, Irlanda, Danemarca, Elveția și Scoția;
 • Primești o masă caldă pe unele rute;
 • Beneficiezi de reducere de 30% din prețul biletului pentru copiii care te însoțesc și au vârsta cuprinsă între 2-10 ani.

Exemple de tarife:

 • Italia: 65 – 80 euro/pers., reducere de 3o% din prețul biletului pentru copiii între 2-10 ani, bagaj 50 kg inclus pe ruta România-Italia;
 • Germania: 110-130 euro/pers., bagaj 50 kg inclus, masă caldă inclusă, plecări zilnice, reducere de 3o% din prețul biletului pentru copiii între 2-10 ani pe ruta Germania – România și retur;
 • Anglia: 100 – 120 lire/pers., bagaj 50 kg inclus, masă caldă inclusă, reducere de 3o% din prețul biletului pentru copiii între 2-10 ani pe ruta Anglia – România și retur.

Yani Travel oferă și servicii de transport colete, astfel:

 • Coletărie Anglia la un tarif de 1,5 lire / kg.;
 • Coletărie Germania la un tarif de 1,5 euro / kg.;
 • Coletărie Irlanda la un tarif de 2 euro / kg.

Și aici mi se pare un serviciu foarte bun. Eu am trimis un televizor în țară, pe care nu aveam cum să îl transport la cală și nici nu aș fi avut curajul. Atunci am realizat cât de important este să existe astfel de servicii.

Pentru cei care merg la lucru în străinătate sau care își vizitează rudele plecate, mi se pare ideal să aleagă transportul internațional de persoane. In același timp, dacă vrei să pleci pe ultima sută de metri, când biletele de avion sunt extrem de scumpe, o astfel de variantă poate fi mult mai ieftină.

Citeşte şi 20 de sfaturi pentru cei care călătoresc în Anglia

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

6 Responses

 1. Anghel Mariana says:

  Sunteți o firma neserioasă.Am făcut O rezervare pe data de 28 05 2019 cu plecare din Constanța,mi sa spus ca voi fi contactată de șofer pt confirmarea locației de plecare dar nu a sunat nimeni.Am sunat la dumneavoastră la firma până la ora 23 mi-a răspuns un domn care mi-a zis că o să fiu contactată dar nimic.Am asteptat la gară în Constanța la ora care mi s-a transmis dar tot nimic.Astazi urmează să fac o reclamație la instituțiile abilitate.

  • Buna dimineata. Cu parere de rau pentru problemele intampinate, dar acesta este un site de informare. Nu este compania noastra si nu avem nicio responsabilitate pentru activitatile niciunei companii. Daca ati intampinat probleme cu compania de transport prezentata aici, luati legatura cu aceasta companie si institutiile abilitate sa va rezolve situatia. Va multumim ca ati scris, orice experienta va fi utila cititorilor.

 2. Mirabela Blendea says:

  Lipsa totala de profesionalism

 3. Bogdan Geana says:

  Buna ziua in data De 23 08 2019 am avut rezervarea la firma De transport yani travel pt Anglia am fost asigurata ca masina va veni la timp pt a fi colectata din Braila Dar am asteptat la 5am in gara si nu a venit nimeni in conditiile in care eu trebuie sa incep munca la o data fixa .Nu recomand nimanui aceasta firma si am aflat ca nu sint prima persoana care plateste are ceva o sa depun o plingere impotriva lot.

 4. Dana says:

  Dana Satu Mare.
  Neseriozitate, nu se țin de cuvânt. Nu i recomand. Am fost asigurata ca va veni cineva după un colet,dar nu s a întâmplat asa. Nu a sunat nici un șofer asa cum mi s a promis

 5. Julia says:

  Yani Travel.
  Firma de rahat.va rog din suflet nu trimiteti pachete cu ei..nu le veti primi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.