Câștigători, vernisaj și expoziții. Salonul Național de Fotografie Turistică 2016

Concursul de fotografie „Salonul Național de Fotografie Turistică” ajuns la ediția cu numărul XX s-a încheiat. Juriul de specialitate a selectat din peste 900 de fotografii înscrise la concurs cele mai bune 300 de fotografii, acestea fiind apreciate pentru noutate, creativitate, originalitate, dar și valoare artistică.

300 de fotografii expuse la Târgul de Turism al României

Fotografiile alese urmează fie expuse prin intermediul unor expoziții, prima desfășurându-se în cadrul Târgului de Turism al României, în perioada 17-20 noiembrie 2016, la Romexpo, pavilion C1, la etaj. Expoziția va putea fi vizitată între orele 10.00 și 18.00 de joi până sâmbătă, iar duminică între 10.00 și 16.00. Această primă expoziție este realizată cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism.

390-390

credit foto Adela Lia Rusu, „Barajul Valea Drăganului”

Festivitatea de premiere

În data de 19 noiembrie, la Romexpo, va avea loc vernisajul și festivitatea de premiere a câștigătorilor. Marele Premiu îi revine Adelei Lia Rusu pentru fotografia „Barajul Valea Drăganului”, iar Premiul Publicului a fost câștigat de Creosteanu Magdalena, cu fotografia „Mănăstirea Chiajna, monument istoric lângă groapa de gunoi a Bucureștiului”.

Printre premiile ce vor fi oferite câștigătorilor se numără: pachete de ghiduri turistice și colecții de vederi Merg.În București, participare gratuită și vouchere de discount la workshop-urile de fotografie și explorare urbană „Walk&Shoot”și vouchere de 10% reducere la achiziționarea unei imprimante/multifuncționale foto Epson L805/ L810/ L850 de la magazinul F64.

Câștigătorul marelui premiu este răsplătit cu o excursie de două persoane, pentru 3 nopți într-o zonă pitorească din România plus o imprimantă foto Epson L805.

A doua expoziție a SNFT 2016 în Piața Amzei

Cea de a doua expoziție a Salonului Național de Fotografie Turistică 2016 va avea loc în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2016 în incinta Pieței Amzei, iar gazda evenimentului e Amzei Market Makers, o inițiativă The Institute și ING.

Mai multe detalii despre câștigătorii și premiile oferite se găsesc pe www.snft.ro.

Parteneri media: Merg.În, OrasulM.eu, Povestidecalatorie.ro, Calendarevenimete.ro, ComunitateFoto.ro

Sponsorul principal al Salonului Național de Fotografie Turistică: Epson.

Alți sponsori: Merg.În

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture