Călătoreşte cu autocarul prin Europa! Viotur pleacă zilnic spre Anglia şi Germania

În ultima vreme am început să călătorim foarte mult, atât în vacanţe, cât şi în scop de business. Clasicul concediu o dată pe an şi maxim 1-2 ieşiri scurte ocazionate de sărbători, nu mai sunt în preferinţele noastre. Mulţi dintre noi călătorim în străinătate ori de câte ori se iveşte ocazia, ca şi când am pleca dintr-un oraş în altul în România.

Pe lângă posibilitatea de a ne informa la tot pasul, datorită internetului, care stârneşte în noi dorinţa de a călători în destinaţii mai cunoscute sau mai puţin cunoscute, a apărut şi facilitatea de a călători ieftin, biletele de autocar sau de avion diminuându-se de la an la an.

img_1630

Evident, dacă ne luăm bilete din timp, uneori chiar cu mult timp înainte, putem spera la un cost scăzut cu avionul. De sărbători, însă, ori în plin sezon şi nu numai, avionul este destul de scump, mai ales când adăugăm şi costul bagajului de cală. În plus, personal, cunosc oameni care au rău de înălţime sau cărora le este teamă de călătoria cu avionul şi, din acest motiv, nu ajung în ţările în care şi-ar fi dorit să ajungă de mult timp ori sunt oraşe lipsite de aeroporturi, o călătorie dintr-un astfel de oraş în afara ţării implicând mai multe mijloace de transport, efort şi costuri mai mari şi, mai ales stres.

Ajungi direct la adresă cu Viotur

O variantă optimă pentru cei care lucrează în străinătate sau merg la rude sau prieteni în vizită şi nu numai este şi aceea de a opta pentru cursele autocar, cum ar fi cele pe care le efectuează viotur.ro, care are plecări zilnice sau regulate în foarte multe destinaţii, oferind transport de persoane direct la adresa dorită cu autocar şi/sau microbuz, în condiţii de siguranţă, la preţuri optime, chiar şi cu puţin timp înainte de plecare. Astfel, se elimină costurile suplimentare cu transportul dacă ar fi fost să alegem că mijloc de transport trenul sau avionul până la destinaţie.

În acelaşi timp, una dintre probleme care ne dau bătăi de cap atunci când călătorim este şi bagajul, care trebuie să respecte anumite dimensiuni şi kilograme pentru a fi luat în avion ca bagaj de cabină sau de cală. Cu autocarele care oferă transport de persoane, precum cele ale companiei Viotur, bagajul este inclus, chiar şi până la 45 de kilograme, fiind permis şi un rucsac sau geantă de mână, care să încapă în zona picioarelor sau pe raftul destinat acestora.

Mai mult decât atât, putem beneficia şi de mase calde la restaurant, aceasta oferind astfel de facilităţi la cursele regulate cu autocare şi microbuze spre Anglia, Germania şi alte destinaţii, aplicând chiar reduceri pentru grupuri de persoane, deservind o multitudine de oraşe.

 viotur

De exemplu, puteţi vedea aici din ce oraşe din România se pleacă spre Germania şi aici spre Anglia, însă ţările în şi din care se poate face transport de persoane sunt şi Italia, Franţa, Danemarca, Suedia, Austria şi Belgia, orarul fiind unul flexibil. În Regatul Unit al Marii Britanii, se poate ajunge în 60 de oraşe direct la adresă (cum ar fi Londra, Derby, Croidon, Leeds, Newport, New Castle, Dartford, Lancaster, Luton, Birmingham, Leicester, Oxford, Liverpool, Manchester). Când vrei să ajungi din străinătate în ţară, poţi folosi mai multe mijloace de transport pentru a ajunge la aeroport, cărând după tine bagajele, mereu condiţionat de un orar de zbor care poate nu e avantajos, ca să nu mai menţionez că se poate întâmpla să nu poţi folosi trenul de legătură din cauza grevei companiei feroviare respective (mie mi s-a întâmplat).

Autocarele moderne ale companiei de transport internaţional de persoane Viotur dispun de o capacitate de de 50 sau 60 locuri, au scaune mânere rabatabile, distanţele între scaune fiind spaţioase, au aer condiţionat şi alte dotări care asigură o călătorie plăcută şi comodă.

Având în vedere că circa 500.000 de călători/an merg în Europa cu Viotur, mă determină să cred că serviciile oferite sunt unele de calitate şi realizate cu profesionalism, compania făcând parte din cadrul firmelor de transport internaţional cu experienţă în acest domeniu. Ca să nu mai menţionez faptul că se pot transporta şi colete.

Aş putea să afirm că a călători a devenit deja un stil de viaţă, iar accesibilitatea tarifelor de călătorie, facilităţile oferite şi confortul din timpul acesteia ne determină să vizităm din ce în ce mai multe ţări, îmbogăţindu-ne astfel cultura şi experienţa de viaţă.

Citeşte şi 20 de sfaturi pentru cei care călătoresc în Anglia

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture