Bucureşti – Paris şi retur cu 139 de euro!

Ce bucurie mai mare poţi face partenerei decât să îi oferi o vacanţă la Paris chiar de Ziua Femeii? Ei bine, Air France –  KLM scoate la vânzare bilete de avion spre Paris, începând cu 139 de euro/dus – întors, cu condiţia să fie achiziţionate până pe data de 8 martie 2016.

klm air france

De fapt, KLM şi Air France încep din 4 martie o campanie cu numeroase oferte la destinaţii din Asia şi Africa, acestea putând fi rezervate până pe 4 aprilie. Ofertele pentru Africa încep de la 599 euro, pentru un zbor dus-întors către Cape Town, cu toate taxele incluse, iar perioada de călătorie este până pe 30 iunie 2016 sau între 15 iulie -30 noiembrie 2016. Ofertele pentru Asia încep de la 509 euro, pentru un zbor dus-întors, de exemplu, spre Delhi ori de la 519 euro spre Hong Kong. Promoţii sunt însă şi pentru Beijing – de la 559 euro, Shanghai – de la 579 euro, Bangkok – de la 620 euro, Singapore – de la 629 euro sau Tokyo – de la 699 euro.
China_Hong-Kong_Hong-Kong-skyline

Perioada de călătorie pentru destinaţiile din Asia este până pe 15 decembrie, fără perioada cuprinsă între 1 iulie-21 august 2016.

Nu uitaţi că promoţiile sunt limitate, iar rezervările se pot face pe www.airfrance.ro şi www.klm.ro sau la agenţiile de turism.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture