București – Atena cu Ryanair, din martie 2016!

Ryanair a lansat o nouă ruta din Bucureşti către Atena

Ryanair a lansat o noua rută din București către Atena, ce va opera cu o frecvență zilnică începând cu sfârșitul lunii Martie, numai bine să ne pregatim de concediile făcute in Grecia. Acest serviciu face parte din planul de extindere a orarului de vară 2016 pentru București. Cu 9 rute în total, incluzând și cele 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino, Ryanair va transporta 1.2 milioane de clienți pe an din/spre București!

Ryanair1

Pentru a sărbători lansarea noii noastre rute din București către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la prețul promoțional de numai €29.99 pentru călătorii în Aprilie și Mai. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Joi, 10 Decembrie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor disponibile la acest tarif redus, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a declarat Denis Barabas, Ryanair.

Mă întreb ce rută mai urmează… Se pare că vom reuşi să mergem mai des în vacanţe, mai ales cei care dorim să ajungem cât mai repede la destinaţie!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture