Brunch cultural thailandez la ART HUB

Atunci cand alegem o destinatie de vacanta cautam infrigurati o multitudine de informatii si fotografii sugestive care sa ne ajute sa ne creionam o idee despre tara sau tarile pe care dorim sa le vizitam.

Calatorii pasionatii de arta si cultura internationala sunt asteptati in fiecare duminica incepand cu ora 13.00 la un open bar cultural la ART HUB, unde vor avea ocazia sa interactioneze inclusiv cu obiceiurile si traditiile culinare ale unui popor.

thailand brunchDuminica, 31 martie 2013, va fi o tematica indiana, iar participantii, printre care ma numar si eu 🙂 , vor savura mancaruri si bauturi indiene condimentate cu un lecture despre arta si cultura acestui popor, urmand ca pe data de 7 aprilie sa ne bucuram de mancaruri cu fructe de mare inspirate din arta si cultura thailandeza, fara a lipsi bauturile din fructe proaspete. La brunchul thailandez nu mai sunt disponibile decat 10 locuri, asa ca trebuie sa va grabiti sa va inregistrati!

Seria de astfel de evenimente nu se opreste aici, pe 14 aprilie urmand sa fie abordate arta si cultura Turciei, unde vom gusta dulciuri si mancaruri specifice.

Taxa de participare pentru fiecare brunch este de 35 de ron si include open bar si accesul la lecture-ul zilei.

Astept cu nerabdare sa particip la aceste evenimente interesante care ma vor apropia mai mult de destinatiile pe care imi doresc sa le vizitez!

De retinut:

ARTHUB, Bd-ul Mărășești nr.107 (intersecția cu Dimitrie Cantemir – zona fostului Budapesta), este noul spațiu de lucru și expunere oferit de Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane comunității artistice din București.

Update 2016: ArtHub nu mai functioneaza la adresa de mai sus.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

2 Responses

  1. Lucian says:

    F fain. Mi-ai facut pofta! Imi lasa gura apa, iar la ora asta nu mai mananc…mai bine dorm. Noapte buna!

  1. 2 April, 2013

    […] indiana, astfel ca imi doresc sa pot face si comparatii cu mancarurile din alte tari, precum Thailanda, al carei subiect va constitui urmatorul brunch al celor de la Art Hub, din 7 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture