Blue Air introduce 23 de rute noi din 2016!

Orarul de vară 2016 Blue Air vine cu 23 de noi rute!

Blue Air a introdus la vânzare Orarul de vară 2016 (disponibil online pe www.blueairweb.com), prin Call Center sau la cele peste 3000 de agenții partenere, iar biletele de avion vor fi disponibile la cele mai mici tarife, începând de la 27,99 euro*/segment (*taxe incluse, locuri limitate).

Vestea bună este ca orarul de vară 2016 aduce nu mai puțin de 23 de noi rute Blue Air, atât pentru bazele de operare din România, cât și pentru bazele externe din Italia și Cipru.

Blue Air - Boeing 737

Vor fi operate 6 noi destinații de pe baza din București, din Constanța și Sibiu se vor opera câte o nouă rută, din Iași 3 alte noi destinații externe, din Bacău 2 rute noi, iar bazei din Torino i se vor adăuga încă 8 noi rute.

Din 1 iunie 2016 Blue Air va începe și operarea pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, de unde se vor opera zboruri cu două frecvențe săptămânale către Dublin și Liverpool.

Mai mult, Blue Air introduce și posibilitatea de conexiune la București pentru zborurile interne și internaționale, pasagerii înregistrând bagajele la punctul de plecare până la destinația finală, după cum a declarat Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Astfel, rutele Blue Air sunt:

  • din București: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florența, Glasgow, Hamburg, Iași, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia
  • din Bacău: Bologna, Bruxelles, Cătănia, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Stuttgart, Torino (Caselle)
  • din Cluj – Napoca: Dublin, Liverpool
  • din Constanța: Atena, Milano (Bergamo)
  • din Iași: Barcelona, Bruxelles, Koln, Londra, Paris, Roma
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Sibiu: Koln, Stuttgart
  • din Torino (Caselle): Atena, Bari, Cătănia, Ibiza, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca

Flota Blue Air număra acum 15 aeronave, iar până la sfârșitul lunii martie a anului viitor aceasta va ajunge la 20 de aeronave tip Boeing 737. Cifra de afaceri în 2015 este estimată la 200 de milioane de euro, iar numărul de pasageri va depăși 2 milioane.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

3 Responses

  1. Georgiana says:

    Speram sa fie si-un zbor nou din Timisoara!

  2. Voiaja.com says:

    E bine de stiut multumim pentru acest articol interesant, ce l-am publicar si in grupul de Turism.
    Cred ca ar mai fi de adaugat inca o ruta care nu am vazuto: Bucuresti – Castellon , operata din iunie 2016
    Salutari!!!!

  1. 12 March, 2016

    […] şcolare, companii de transport dar şi, în premieră, trei companii aeriene: Turkish Airlines, Blue Air şi Tarom. Putem trece pe la standuri în fiecare zi între orele 10.00 – […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture