Bilete de avion la Paris începând cu 139 euro zborul dus-întors cu toate taxele incluse!

AIR FRANCE KLM a lansat astăzi o nouă serie de promoții ce include atât destinații interesante din Asia, Africa de Sud, Oceanul Indian, cât și un super preț pentru capitala franceză. Cam asta ar fi oferta pe care o așteptam, să zbor la Paris cu numai 139 euro! 

Air France A380
Vă dau și vouă amănunte, este vorba de perioada 21- 25 mai 2015, în care vă puteți rezerva un bilet de avion spre Paris începând de la 139 euro zborul dus-întors cu toate taxele incluse. Călătoria poate fi realizată în lunile Iunie – Iulie 2015,  adică în cele mai frumoase luni de vară!

De asemenea, Air France va mai avea prețuri promoționale și pentru Mauritius, începând de la 779 euro. Biletele se pot rezerva până pe 11 iunie 2015, iar perioada de călătorie este 1 noiembrie – 31 martie 2016, exceptând perioadă sărbătorilor de iarnă.

În plus, până pe 3 iunie se pot rezerva bilete cu Air France și KLM pentru numeroase destinații din Asia, astfel:

  • Beijing de la 489 euro
  • Singapore și Hong Kong de la 549 euro
  • Shanghai de la 569 euro
  • Osaka, Tokyo, Kuala Lumpur de la 599 euro
  • Denpasar de la 749 euro

Nici Africa de Sud nu a fost uitată, astfel că Johannesburg se află în promoție până pe 2 iunie, la 499 euro cu toate taxele incluse, iar perioada de călătorie este între 10 – 31 august 2015.

Rezervările se pot face pe www.klm.ro, www.airfrance.ro sau la agențiile de turism.  Ce ziceți, mergeți la Paris? Sau poate în Hong Kong!

China_Hong-Kong_Hong-Kong-skyline

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture