Bilete de avion București – Bristol cu 24,99 de euro cu Ryanair din noiembrie 2016!

Ryanair a anunțat astăzi că deschide o nouă rută: București-Bristol, a doua operată către Anglia, pe lângă cea de pe London Stansted, având frecvență săptămânală, în  fiecare zi de miercuri.

ryanair

Pentru a sărbători noua noastră rută din București, scoatem la vânzare locuri la prețuri începând de la doar €24.99 pentru rezervări până Luni, 16 Mai și călătorii în Noiembrie și Decembrie. Pentru că vor fi rezervate rapid, dar și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, a declarat Denis Barabaș, Sales and Marketing Executive al Ryanair pentru România.

bristol bristol2

Așadar, putem cumpăra bilete spre Bristol până luni, 16 mai, cu numai 24,99 de euro/segment. Zborul durează aproximativ 3 ore și jumătate. Ryanair consideră că această rută nouă este ideală atât pentru clienții care călătoresc în interes de afaceri cât și pentru cei de plăcere, continuând să dezvolte numărul de destinații și traficul în București.

Citește și 20 de sfaturi pentru cei care călătoresc în Anglia!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. Daniel says:

    Am fost in Milano cu 20 euro dus-intors si acum astept o ruta pe Marea Britanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture