Art Atra 2013 – un eveniment de excepție cu Ramon Grosos și Florin Chilian la pensiunea Atra de pe Valea Doftanei

Art Atra, un eveniment ce combină arta cu muzica

După cum vă povesteam în articolele precedente, mi-a făcut o deosebită plăcere să particip la un workshop de fotografie la una dintre cele mai exclusiviste pensiuni din România, declarată pensiunea anului la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2013: pensiunea Atra din Valea Doftanei.

afis

Pensiunea Atra nu este numai o pensiune în care poți petrece momente frumoase într-un cadru mirific datorită așezării de excepție chiar pe malul lacului Paltinu, dar și o locație excelentă pentru organizarea de evenimente deosebite cum este cel anunțat anul acesta pe 15 iunie, respectiv ArtAtra 2013, în care invitații sunt Ramon Grosos și Florin Chilian.

De altfel, evenimentul din acest an nu este decât o continuare a celui din anul precedent, în care cunoscutul pictor a susținut vernisajul expoziției sale cu trupa de jazz Quasar.

Anul acesta, același Ramon Grosos ne va oferi o demonstrație de live painting în tandem cu Florin Chilian ce va susține un concert live.

Valea Doftanei Atra (197)

Și pentru ca să fie un eveniment la superlativ, invitații vor avea parte de un bufet gourmet pregătit special de Chef David Contant, cu experienta de stele Michelin, un îndrăgostit al gastronomiei și un veritabil ambasador al produselor românești.

Cu siguranță va fi un eveniment deosebit la care voi lua parte cu bucurie și entuziasm și cu această ocazie voi revedea frumoasa Vale a Doftanei care mi s-a întipărit în suflet!

Și dacă ajungeți aici, vizitați în drumul vostru Casa Memorială Nicolae Grigorescu și Castelul Iuliei Hașdeu din Campina și opriți-vă să admirați lacul Paltinu din dreptul barajului cu același nume.

Vă invit să urmăriţi câteva imagini cu pensiunea Atra, surpinse în zile diferite, atât pe timp frumos, cât şi pe timp înorat, vremea mohorâtă nereuşind sa-i ştirbească din frumuseţe!

Valea Doftanei Atra (190)Valea Doftanei Atra (187)Valea Doftanei Atra (42)Valea Doftanei Atra (194)

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

4 Responses

 1. 10 June, 2013

  […] Şi dacă v-am trezit dorinţa de a ajunge aici cât mai curând, aveţi ocazia ca pe data de 15 iunie sa participaţi la un eveniment de excepție cu Ramon Grosos și Florin Chilian, respectiv la Art Atra 2013! […]

 2. 15 June, 2013

  […] Tocmai am ajuns la Pensiunea Atra de pe Valea Doftanei la un eveniment de excepție cu Ramon Grosos și Florin Chilian, respectiv la Art Atra 2013! […]

 3. 16 June, 2013

  […] mine a fost o provocare să particip la Art Atra 2013 nu numai prin prisma faptului că nu am mai participat la astfel de evenimente care să îmbine […]

 4. 1 January, 2014

  […] Art Atra 2013 – un eveniment de excepție cu Ramon Grosos și Florin Chilian la pensiunea Atra de …, 9 iunie 2013 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture