Ambasada lui Moş Crăciun se redeschide de Moș Nicolae!

În sfârșit, sâmbătă, 6 decembrie, ora 17.30, are loc deschiderea Ambasadei lui Moş Crăciun în Parcul Mogoşoaia, chiar în ziua de Moș Nicolae! Acest eveniment a ajuns la cea de a V-a ediţie şi este destinată bucuriei celor mici și celor mari deopotrivă.

În prima zi,  începând cu ora 17.30, ne putem bucura de:

  • colinde de Crăciun,
  • un show de dans alături de Crăciuniţele lui Willmark,
  • muzică de fanfară,
  • o piesă de teatru marca Fun Science prin intermediul căreia veţi afla cum ajunge Moş Crăciun într-o singură noapte la toţi copiii.

Mogosoaia Ambasada lui Mos Craciun (26)Moş Crăciun a transmis, deja, organizatorilor, că în Mogoşoaia el şi elfii vor să petreacă cel mai mult timp deoarece acolo le place cel mai mult! Astfel în parcul Mogoşoaia au fost instalate peste 200.000 de beculeţe reunite într-un design unic pentru a-l ajuta să recunoască uşor locul unde trebuie să aterizeze la ora 18.00.

Toţi copiii sunt aşteptaţi cu pașaportul să primească viza Ambasadei lui Moş Crăciun, dacă au fost și la edițiile anterioare. Cei care nu îl mai au din anii anteriori vor primi altul pe care îl pot folosi de acum încolo.

Moşul şi elfii ne aşteapă zilnic până pe data de 24 decembrie să-i vizităm şi să le spunem dorinţele de Crăciun.

Programul  complet este disponibil pe www.parculmogosoaia.ro. Cum a fost anul trecut la Ambasada lui Moş Crăciun puteţi vedea în articolul precedent, iar pentru alte târguri și piețe de Crăciun deschise în țară vă invit aici.

Sărbători frumoase să avem!Mogosoaia Ambasada lui Mos Craciun (14)

Mogosoaia Ambasada lui Mos Craciun (44)

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. Abia astept sa ajung anul acesta sa imi duc fetita in acest parc absolut minunat pentu copiii mici!

  1. 5 December, 2014

    […] sfârșit, sâmbătă, 6 decembrie la ora 17.30, are loc deschiderea Ambasadei lui Moş Crăciun în Parcul Mogoşoaia, chiar în ziua de Moș Nicolae. Colindele de Crăciun și muzica de fanfară […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture