5 euro biletul de avion cu Ryanair în luna Decembrie!

Ryanair a lansat astăzi, 23 noiembrie 2015, vânzarea promoţională de iarnă pentru 100.000 de locuri cu numai 5 euro biletul de avion, mai ieftin decât un abonament pe mijloacele de transport în comun! Am crezut că nu văd bine când am citit…Locuri din peste 250 de rute la doar €5, pentru călătorii în decembrie!

Aceste locuri promoţionale la doar €5 pot fi rezervate începând de acum, de pe www.ryanair.com, până Joi, 26 noiembrie, ora 02:00 (ora României) şi includ 5 rute din şi spre Bucureşti către:

  • Milano Malpensa
  • Milano Bergamo
  • Bologna
  • Roma Ciampino
  • Bruxelles Charleroi

“Pentru a marca lansarea sezonului festiv de iarnă am inaugurat o nouă vânzare promoţională prin scoaterea la vânzare a 100,000 de locuri din peste 250 de rute, la doar €5, pentru călătorii în Decembrie. Aceste locuri promoţionale pot fi rezervate începând de acum până Joi, 26 noiembrie, ora 02:00 (ora României). Pentru a nu rata oferta, dar şi pentru a evita epuizarea locurilor promoţionale, clienţii sunt invitaţi să viziteze Ryanair.com pentru rezervări”, a menţionat Robin Kiely, Ryanair.

Puteţi găsi uşor ofertele folosind funcţia “farefinder” din site, eu am făcut o simulare pentru Milano şi iată rezultatul:

ryanair farefinder milano ryanairmilano ryanair 2

Eu zic vă faceţi câteva surprize frumoase în Luna Cadourilor, poate chiar să vizitaţi una dintre Pieţele de Crăciun din aceste superbe oraşe!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. Luciana says:

    Preturile sunt foarte mici, intr-adevar. De fapt, sunt insignifiante tinand cont ca e totusi vorba de un zbor cu avionul. Nu stiu exact care e planul acestei initiative, dar imi place si nu e ceva de ratat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture