40 de destinații reduse de la Air France și 2 bilete de avion în Punta Cana oferite prin concurs!

Asia, Africa America de Nord și de Sud ori Caraibe de la 549 euro

Pentru că toamna se numără vacanțele de iarnă, Air France vine din 10 Octombrie cu o ofertă de nerefuzat! Astfel, în perioada 10-23 Octombrie 2014, Air France lansează o campanie promoțională cu prețuri cu până la 40% mai mici la peste 40 de destinații intercontinentale și un concurs care premiază creativitatea cu 2 bilete de avion Air France în Punta Cana.

Punta Cana

Vă puteți rezerva acum acum bilete la prețuri reduse către destinații precum:

  •  Beijing  – de la 549 EUR
  • Nairobi – de la 599 EUR
  • Washington – de la 621 EUR
  • Shanghai – de la 629 EUR
  • Chicago – de la 643 EUR
  • Hong Kong – de la 659 EUR
  • Singapore – de la 659 EUR
  • Punta Cana – de la 749 EUR

Tarifele sunt valabile pentru plecarea din București și includ toate taxele. Mai multe oferte și detalii despre perioadele de zbor sunt disponibile pe www.airfrance.ro. Rezervările se pot face pe site-ul companiei sau la agențiile de turism.

Concurs: câștigă 2 bilete de avion în Punta Cana 

Pentru a spori interacțiunea cu pasagerii săi, dar și pentru a-i inspira să descopere noi destinații, cu ajutorul noilor sale vizualuri, Air France lansează și un concurs ”France is in the air”, prin care pune la bătaie 2 bilete de avion dus-întors pe ruta București – Punta Cana!

Concursul presupune ca participantul să trimită unui prieten o carte poștală cu unul dintre noile vizualuri Air France. Câștigătorul, desemnat la sfârșitul campaniei prin tragere la sorți, va avea ocazia de a trimite o vedere celor dragi chiar din Punta Cana, o destinație mirifică  situată pe coasta de est a Republicii Dominicane!

Concursul poate fi accesat pe pagina www.franceisintheair.ro, iar înscrierea în concurs este valabilă până pe 23 octombrie 2014!

Bon voyage!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture